<div style='color: #000;'>Het aanbod van producten</div><div style='color: #d9782d;'>is elke week anders</div> <div style='color: #000;'>De klant kiest:</div><div style='color: #d9782d;'>uitdelen volgens 'winkelconcept'</div> <div style='color: #000;'>We streven elke week naar</div><div style='color: #d9782d;'>een gevarieerd aanbod</div> <div style='color: #000;'>Wij zijn erg blij</div><div style='color: #d9782d;'>met onze vaste leveranciers</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <div style='color: #000;'>We streven elke week</div><div style='color: #d9782d;'>naar een gevarieerd aanbod</div> <div style='color: #000;'>De klant kiest:</div><div style='color: #d9782d;'>uitdelen volgens 'winkelconcept'</div>

In elke oorlel een Leidse oorbel!

Al jaren dragen de zusters Marca Stammers en Rini Wermink rond 3 oktober hele speciale, echt Leidse oorbellen. Marca heeft deze een aantal jaren geleden in een Leidse bui gemaakt, zus Rini was meteen enthousiast en wilde ook graag zo’n paar opvallende oorbellen. Sindsdien werd steeds aan de dames gevraagd waar deze oorbellen toch te koop waren als ze ze showden tijdens de hutspotmaaltijd, bij de reveille.

Dit jaar hebben de gezusters eindelijk besloten om de deze unieke Leidse oorbel te gaan maken en verkopen in een bescheiden oplage. Dit alles onder het motto: In elke oorlel, een Leidse oorbel! Samen met zoon Richard Stammers hebben ze de firma Koekoerrroe VOF opgericht.

Het is meer een uit de hand gelopen hobby dan een echt groot bedrijf. Vandaar dat de dames zich realiseren dat ze er niet enorm rijk van zullen worden. Toch willen ze een deel van de opbrengst delen met een goed doel en dat is Voedselbank Leiden geworden.

De dames zijn op bezoek geweest bij de Voedselbank en hebben met respect gezien hoe de 60 vrijwilligers wekelijks een pakket samenstellen voor de ongeveer 420 huishoudens in en om Leiden. Na dit bezoek zijn de dames nog meer gemotiveerd om de Leidse oorbel verkrijgbaar te maken voor iedereen die Leiden en de Leidse Voedselbank een warm hart toedraagt. De speciale oorbellen zijn te bestellen via de website www.koekoerrroe.nl. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van Koekoerrroe.

Klik hier voor voor een interview met één van de dames

Deel dit nieuws