<div style='color: #000;'>Het aanbod van producten</div><div style='color: #d9782d;'>is elke week anders</div> <div style='color: #000;'>De klant kiest:</div><div style='color: #d9782d;'>uitdelen volgens 'winkelconcept'</div> <div style='color: #000;'>We streven elke week naar</div><div style='color: #d9782d;'>een gevarieerd aanbod</div> <div style='color: #000;'>Wij zijn erg blij</div><div style='color: #d9782d;'>met onze vaste leveranciers</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <div style='color: #000;'>We streven elke week</div><div style='color: #d9782d;'>naar een gevarieerd aanbod</div> <div style='color: #000;'>De klant kiest:</div><div style='color: #d9782d;'>uitdelen volgens 'winkelconcept'</div>

Mooie gift ontvangen van Stadse Tassies

Voedselbank Leiden ontving een mooie gift van Babet, oprichter van Stadse Tassies. Op de website van Stadse Tassies zijn drie verschillende tasjes te koop, elk met een pakkende, typisch Leidse tekst. Babet bedrukt de tasjes zelf  en per verkocht tasje schenkt ze € 1,00 aan de Leidse Voedselbank. 

De missie van Stadse Tassies is om Nederlandse dialecten en streektalen terug te brengen in het straatbeeld in de vorm van een 'tassie' met daarbij oog voor de omgeving. Met oog voor de omgeving worden de mensen bedoeld die het niet zo breed hebben, vandaar dat de verbinding met de voedselbank is gemaakt. De kopers van de 'tassies' kunnen tonen dat ze trots zijn op hun stad. 

Het typische Leidse tassie is te bestellen op de website van Stadse Tassies.

Deel dit nieuws