<div style='color: #000;'>Het aanbod van producten</div><div style='color: #d9782d;'>is elke week anders</div> <div style='color: #000;'>De klant kiest:</div><div style='color: #d9782d;'>uitdelen volgens 'winkelconcept'</div> <div style='color: #000;'>We streven elke week naar</div><div style='color: #d9782d;'>een gevarieerd aanbod</div> <div style='color: #000;'>Wij zijn erg blij</div><div style='color: #d9782d;'>met onze vaste leveranciers</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <div style='color: #000;'>We streven elke week</div><div style='color: #d9782d;'>naar een gevarieerd aanbod</div> <div style='color: #000;'>De klant kiest:</div><div style='color: #d9782d;'>uitdelen volgens 'winkelconcept'</div>

De Clercq en Rabobank Leiden-Katwijk ondersteunen de Voedselbank Leiden

Met ingang van 1 juli 2017 zijn De Clercq Advocaten Notariaat en Rabobank Leiden-Katwijk een partnership aangegaan. Dit partnership is gestart met een gezamenlijke actie voor de Voedselbank Leiden. Naast de donatie van een geldbedrag, hebben beide kantoren een inzamelingsactie gehouden. Deze opbrengst is samen met de cheque overhandigd aan Eveline Idema en Yvonne in ‘t Veld, bestuursleden van de Voedselbank Leiden.

Bij de overhandiging waren ook Natascha van Duuren en Henriëtte van Baalen (partners De Clercq Advocaten Notariaat), Ariënne Kooter (commercieel directeur van Rabobank Leiden-Katwijk), Jaap van der Geer (accountmanager grootzakelijk van Rabobank Leiden-Katwijk) en André de Vries (specialist financiële logistiek) aanwezig. Natascha en Ariënne benadrukten bij de overhandiging het belang van het werk van alle vrijwilligers van de Voedselbank. De bijdrage vanuit hun organisaties werd met een groot en warm hart overhandigd.

In Nederland leeft meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken in Nederland helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om hun klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen zij er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Deel dit nieuws