<div style='color: #000;'>Voedselbank Leiden deelt</div><div style='color: #d9782d;'>wekelijks 400 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>De samenstelling van het pakket </div><div style='color: #d9782d;'>is elke week anders</div> <div style='color: #000;'>60 vrijwilligers stellen</div><div style='color: #d9782d;'>wekelijks pakketten samen</div> <div style='color: #000;'>De samenstelling van het voedselpakket</div><div style='color: #d9782d;'>is elke week anders</div> <div style='color: #000;'>Wij zijn erg blij</div><div style='color: #d9782d;'>met onze vaste leveranciers</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div>

Er zijn heel veel organisaties en instellingen, groot en klein, van wie de Voedselbank Leiden steun krijgt. Dit kan zijn in de vorm van het op regelmatige basis doneren van producten tot het incidenteel geven van een financiële bijdrage. Wij zijn uiteraard enorm blij met met onze leveranciers/donateurs, zonder hun bijdragen is het onmogelijk ons werk uit te voeren! 

Omdat wij van veel incidentele donateurs geen adres of e-mailadres hebben, is het soms lastig om mensen persoonlijk te bedanken voor de belangrijke bijdrage aan het werk van Voedselbank Leiden. Uw bijdrage was, is en blijft onmisbaar bij het realiseren bij het realiseren van onze twee doelstellingen: het bestrijden van armoede en de vermindering van voedselverspilling.

Zonder compleet te willen zijn en in willekeurige volgorde, ziet u hier een aantal logo's van leveranciers/donateurs waarvan we op regelmatige basis producten en/of diensten krijgen: (onder constructie)